logo

Despre mine

De mic am fost fascinat de păstrarea amintirilor vii prin intermediul fotografiilor. Mi se părea ceva esențial în viața fiecărei persoane să aibă fotografii din toate etapele vieții, mai ales din cele speciale. Odată cu primul meu aparat de fotografiat, cumpărat în clasa a XI-a, am reușit să-mi duc mai departe această fascinație, să o experimentez și să intru în lumea fotografiei și a fotografilor. A fost doar un hobby care parcă îmi cerea mereu mai mult de fiecare dată și în care simțeam că pot să mă exprim și să mă exteriorizez așa cum nu reușeam prin vorbă sau prin scris. În 2013, în urma unei veri muncite cu greu, am făcut unul din pașii importanți în descoperirea tainei luminii și a emoțiilor, intrând timid în tagmă, ca mulți la început de drum.

Mereu inspirat de oameni și locuri, simt că drumul pe care îl urmez va fi unul lung și deosebit de frumos, deși greu. Asta pentru că fiecare eveniment fotografiat este unic, fiecare moment are farmecul lui distinct, fiecare cadru reprezintă o relație dintre mai multe elemente pe care eu le dirijez, uneori, iar alteori ele mă dirijează pe mine. Aceste lucruri nu pot decât să dăinuie mult și frumos.

Am învățat că fotografia este un mod de exprimare, unde voi sunteți cuvintele și lumina îmi este stiloul.

Profil profesional

  • Cursul de grafică și editare foto în Adobe Photoshop CS6 – Școala de fotografie Image Art Sibiu – 2015
  • Curs acreditat de editare foto cu Radu Tudoroiu (organizat de F64), unde am obținut diploma acreditată de fotograf – Sibiu 2015
  • Workshop Marian Sterea – Timișoara, martie 2015
  • Workshop BySergio – Alba Iulia, octombrie 2016
  • Convenția Wedding Stuff –Sibiu 2016
  • Conferința Weddcamp – Constanța 2017
  • Workshop 2Creative - Cluj 2018